jump to navigation

οδηγίες

Στόχος

Να μαζέψεις πρώτος τους βαθμούς που χρειάζεσαι για τη νίκη περιγράφωντας στους συμπαίκτες σου λέξεις. Όμως προσοχή! Μην κάνεις το λάθος Oops! λέγοντας μια απο τις απαγορευμενες λέξεις!

Προετοιμασία

Απλά μοίρασε την παρέα σου σε δύο ομάδες. Καθήστε εναλλάξ και είναι όλα έτοιμα! Πάτα “ΠΑΙΞΕ”

Πως παίζεις

Όταν είναι η σειρά σου πάτα το κουμπί “ΠΑΜΕ”. Ξεκίνα αμέσως να περιγράφεις τη λέξη που βλέπεις. Πρέπει να είσαι προσεκτικός! Μην πείς καμία απο τις πέντε απαγορευμένες λέξεις που είναι απο κάτω. Για κάθε λέξη που βρίσκει η ομάδα σου πάτα το κουμπί “ΕΥΡΗΚΑ”. Για κάθε λάθος που κάνεις πάτα το κουμπί “Oops” για να εμφανιστεί η επόμενη κάρτα. Κάνε γρήγορα! Ο χρόνος τελειώνει!

Bonus

Πόσο καλός είσαι? Κάνε την ομάδα σου να βρει πέντε συνεχόμενες λέξεις και κέρδισε 5 επιπλέον δευτερόλεπτα στο χρόνο του γύρου σου!

Τέλος χρόνου

Oops! Τελείωσε ο χρόνος σου! Δώσε τη συσκευή στη άλλη ομάδα να ξεκινήσουν το δικό τους γύρο.

Βαθμοί

ΕΥΡΗΚΑ! Κέρδισες ένα βαθμό! Συνέχισε γρήγορα για να μαζέψεις όσους περισσότερους βαθμούς μπορείς στο γύρο σου!

Oops! Έκανες λάθος! Η ομάδα σου δεν κερδίζει βαθμό!

Το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο για σένα και τους φίλους σου? Ενεργοποιήσε την επιλογή “Αρνητικό Σκορ” και κάθε φορά που κάνεις ένα λάθος η ομάδα σου θα χάνει ένα βαθμό!

Αν πιστεύεις ακόμα πως το Oops! είναι πολύ εύκολο για σένα τότε ενεργοποίησε την επιλογή “Κάρτα στον αντίπαλο” και κάθε φορά που κάνεις ένα λάθος η ομάδα σου όχι μόνο θα χάνει ένα βαθμό αλλά θα κερδίζει και η αντίπαλη ομάδα ένα βαθμό!

Κέρδισες

Μπράβο! Είστε η καλύτερη ομάδα. Μάζεψατε πρώτοι τους βαθμούς της νίκης!